Μετά την μαθηματική παραμονή της Δόξας στην α’ κατηγορία, ο πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας έκανε δηλώσεις και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Δάκρυσε όταν μίλησε για τους συνεργάτες του και την δύσκολη προσπάθεια.
«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, κατέθεσαν ψυχή. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την παρουσία του στον τελικό. Είμαστε για δέκα σερί χρόνια στην α’ κατηγορία και φαίνεται ότι αντέχουμε. Έχουμε πολλά θέματα να τρέξουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε ενίσχυση»

Πότε θα μπείτε στο νέο γήπεδο;
«Ιούλιο προγραμματίζουμε τα εγκαίνια και η νέα χρονιά θα μεγαλώσει την ομάδα. Είμαστε ένα μικρό συμβούλιο αλλά έχουμε καρδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κωνσταντίνου που είναι δέκα χρόνια στο πλευρό μου».
Συνεχίζετε με το Νίκο Ανδρονίκου;
«Να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρονίκου. Έχει συμβόλαιο και του χρόνου, είναι φίλος παιδικός και θα προγραμματιστούμε καλύτερα. Δεν έχουμε Ρώσους επενδυτές αλλά έχουμε αγάπη και καρδιά».
Από που πηγάζει αυτή η συγκίνηση;
«Ότι και να σας πω δεν μπορείτε να καταλάβετε τι περνούμε σε αυτή την ομάδα. Όταν βλέπεις τους κόπους σου για δέκα χρόνια να ανταμείβονται συγκινείσαι. Είναι σαν να και μπαίνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας είχαν την πιο μικρή ομάδα, αλλά είμαστε δέκα χρόνια εδώ, φτιάξαμε σωματείο, γήπεδο και συνεχίζουμε».