Οι Κβάσιουκ και Σιμιόν ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν την πόρτα της εξόδου από τον Άρη και θα τους ακολουθήσουν κι άλλοι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα της Λεμεσού οι Ρονκάλια και Μανού Γκαρσία ( o μεσαίος της φωτογραφίας).
Το συμβόλαιο του πρώτου έχει ολοκληρωθεί, είναι ήδη στην Αργεντινή και δύσκολα θα επιστρέψει. Ο δεύτερος έχει συμβόλαιο (ανανεώθηκε αυτόματα λόγω συμμετοχών), αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αλεξέι Σπιλέφσκι και θα του προταθεί να αποχωρήσει.
Ερωτηματικό αποτελεί ο Μπογκνάρ, ο οποίος είναι ελεύθερος και δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι και η παραμονή του Πακέ. Το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί αυτόματα λόγω συμμετοχών, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά αντιμετωπίζει ένα σοβαρό τραυματισμό, είναι εκτός για μεγάλο διάστημα και είναι ερωτηματικό το πώς θα επιστρέψει.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Κώστα Πηλέα. Ο Άρης προτίθεται να καταβάλει στον Εθνικό τη ρήτρα των 40.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του κι απλά απομένει η τελευταία κίνηση και η… ανακοίνωση.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ο Άρης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Λετονία κι ακολούθως θα μεταβεί στη Σλοβενία για φιλικά. Αν το πρώτο παιχνίδι για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Europa Conference League θα διεξαχθεί εκτός έδρας, δεν αποκλείεται να μεταβεί απευθείας χωρίς να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ανδρέας Βεντούρης