Ο Απόλλωνας μπήκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σαν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο (ήταν πρώτος με έναν βαθμό διαφορά) και εκεί η διοίκηση αποφάσισε να εξαντλήσει το περιθώριο και για τις τέσσερις προσθήκες προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα για την τελική ευθεία.
Επανεγγράφηκε ο Ντιγκινί και αποκτήθηκαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Αν εξαιρέσουμε την Γάλλο επιθετικό ο οποίος έδωσε κάποιες σημαντικές βοήθειες και έκρινε και σημαντικά ματς με τα γκολ του, οι μεταγραφές δεν έκαναν την διαφορά.
Ούτε ο Αυλωνίτης, ούτε ο Νογιόκ, ούτε ο Ογκέντα κατάφεραν να γίνουν ποτέ βασικοί. Και οι τρεις είναι με τα πάνω και τα κάτω τους, πράγμα που επιβάλλεται να αλλάξει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.
Η ομάδα μπαίνει στο πιο καθοριστικό ίσως διάστημα της σύγχρονης ιστορίας της και πρέπει όλοι να ανεβάσουν απόδοση.
Κάποιος μπορεί να τους δικαιολογήσει και να πει ότι από την ημέρα που ήρθαν στην ομάδα, τα ματς ήταν συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δεν είχαν χρόνο να δουλέψουν για να προσαρμοστούν αλλά πλέον πάει καιρός που είναι στο Κολόσσι, πήραν και τις ευκαιρίες τους και δικαιολογία δεν υπάρχει.
Κουβαλούν και οι τρεις πολύ καλά βιογραφικά τα οποία από δω και πέρα πρέπει να τα επιβεβαιώσουν μέσα στο γήπεδο.
-Ο Τάσος Αυλωνίτης αγωνίστηκε μέχρι στιγμής σε 7 παιχνίδια (5 βασικός και 2 αλλαγή).
-Ο Ολεξάντρ Νογιόκ έπαιξε επίσης σε 7 παιχνίδι (6 βασικός και 1 αλλαγή)
-Ο Έρβιν Ογκεντα αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια (2 βασικός και 3 αλλαγή).

Χρίστος Χρίστου