Ο Ντούσαν Κέρκεζ παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm και μίλησε για την ΑΕΛ, για τα ματς κυπέλλου αλλά και την πρόταση που είχε από ομάδα της Δανίας. 
Αναλυτικά:
Για την πορεία του στην ΑΕΛ: «Στην ΑΕΛ ήμουν και παίκτης και προπονητής προπονητής ακαδημιών. Όταν φεύγεις από μια ομάδα δεν μπορείς να μείνεις χωρίς δουλειά. Σίγουρα αγαπώ την ΑΕΛ και πέρασα πολλά ωραία χρόνια στην ΑΕΛ. Μόνο χαρούμενες αναμνήσεις έχω. Έδωσα στην ΑΕΛ όπως και αυτή μου έδωσε εμένα πράγματα. Πάντα θέλω να έχω καλά πράγματα στο μυαλό μου. Μπορεί μια μέρα να επιστρέψω στην ΑΕΛ αλλά όχι άμεσα. Δεν θα βιαστώ. Βαρέθηκα χωρίς δουλειά, μετά από κάποιους μήνες θέλεις ξανά δουλειά».
Αν είχε πρόταση από το εξωτερικό και αν θέλει να πάει εκτός Κύπρου: «Είναι όλα ανοιχτά. Και εδώ και εξωτερικό δεν με πειράζει. Είχα μια πρόταση από μια ομάδα στη Δανία αλλά δεν προχώρησε. Ήταν από την Βέιλε».
Για το ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ στο κύπελλο: «Το κύπελλο πάντα είναι διαφορετικό. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει προβάδισμα αλλά μετά τη νίκη της η Ανόρθωση έχει το μομέντουμ και την ψυχολογία. Δεν περιμένω το ΑΠΟΕΛ να παίξει τόσο άσχημα ξανά. Θα είναι διαφορετικό το ματς. Η Ανόρθωση παίζει και στην έδρα της και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα».
Για το Εθνικός Άχνας – ΕΝΠ: «Θα είναι παιχνίδι που δεν θα δούμε πολλά γκολ. Θα είναι κλειστό, και ένα γκολ μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα».
Για το ΟμόνοιαΑΕΛ: «Στον πρώτο αγώνα έβλεπαν παραπάνω το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο καλό το ματς. Με το 1-1 έχει ένα μικρό προβάδισμα η Ομόνοια. Μπορώ να πω 60%-40% υπέρ της Ομόνοιας».
Για το πρωτάθλημα: «Πραγματικά δεν θυμάμαι άλλη φορά να είχαμε τέτοιο πρωτάθλημα όσο ήμουν Κύπρο. Είναι ωραίο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας μπορεί να είναι το φαβορί αλλά αν χάσει από την ΑΕΚ όλα αλλάζουν. Είναι μικρές οι διαφορές. Πολύ ωραίο το πρωτάθλημα».