Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα.
Για το παιχνίδι με την Πάφος FC: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μάς, η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Με την στήριξη του κόσμου στο Κολόσσι οι παίκτες έβγαλαν το απαιτούμενο πάθος».
Για την παρουσία του κόσμου στο Κολόσσι: «Η χθεσινή παρουσία του κόσμου ήταν αρκετή. Όταν συγκεντρώνει τόσο κόσμο στην προπόνηση σε εργάσιμη μέρα, αυτό υποδηλώνει την στήριξη τους. Δεν παίζει ο κόσμος ποδόσφαιρο, παίζουν οι ποδοσφαιριστές μας αλλά θα έχουμε την στήριξη χιλιάδων οπαδών μας. Θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να νικήσουμε».
Για την επιστροφή των οργανωμένων: «Ήταν μια απόφαση κόντρα στα πιστεύω τους αλλά η αγάπη τους προς την ομάδα είναι υπεράνω του οτιδήποτε. Αυτοί που θα μείνουν εκτός γηπέδου, πάλι Απολλωνίστες είναι, δεν υπάρχει μέτρο αγάπης. Και αυτούς τους σεβόμαστε».
Για τις συνεχόμενες ισοπαλίες: «Αν μας έλεγαν αν προτιμούμε τρεις νίκες και δύο ήττες θα ήμασταν ευχαριστημένοι παρά πέντε ισοπαλίες. Έχουμε ένα παιχνίδι, το πρώτο από τα τέσσερα στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός απροόπτου θα είναι αποστολή ο Ντιγκινί. Εκτός θα είναι οι Μαλεκκίδης, Κατελάρης και Ζράντι».
Για τις εξηγήσεις Μάζιτς: «Δεν άφησαν κανέναν ικανοποιημένο αυτά που λέχθηκαν και περιμένουμε περισσότερες εξηγήσεις για τις αποφάσεις. Ο εκπρόσωπος μας στην ΚΟΠ είναι σε διάρκεια επικοινωνία με την διοίκηση».
Για την απόφαση να έρθουν ξένοι διαιτητές και εντός γηπέδου: «Αυτό έπρεπε να συμβεί πολύ νωρίτερα. Είναι πάγια θέση του Απόλλωνα εδώ και χρόνια».
Για τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας μας τον Βα: «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία για κάποιον ποδοσφαιριστή, δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό».