Τέσσερα σημεία έχω κρατήσει από τη συνέντευξη Τύπου του Νταβίντ Μπαντία ενόψει Απόλλωνα:
1) «Μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να παρουσιαστούμε με διαφορετικό στυλ και μεγαλύτερη ένταση».
2) «Είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσουμε. Να μη χάσουμε αυτή τη φορά την ευκαιρία».
3) «Έχουμε πίεση και μας αρέσει αυτή η πίεση. Είναι πίεση που μου αρέσει να έχω και μπορούμε να τη διαχειριστούμε. Βοηθάει για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό».
4) «Δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
Όλα αυτά ακούγονται ωραία, το ζητούμενο ωστόσο είναι να δούμε από την ΑΕΚ στο γήπεδο τη θέλησή της για όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της. Εν ολίγοις, να περάσει από τα λόγια στην πράξη.
Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και θέλει να δει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, να δει στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα που θα βγάλει πάθος, ένταση, εγωισμό.
Να μείνει κλειδωμένη στα αποδυτήρια της Πάφου η υποτονική και νωχελική ομάδα που δεν έβγαλε την αντίδραση που θα περίμενε κανείς. Ιδού η Ρόδος λοιπόν για την ΑΕΚ, τους ποδοσφαιριστές της και τους προπονητές της…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Άφησε να νοηθεί ο Μπαντία στη συνέντευξη Τύπου ότι προκύπτει πρόβλημα τραυματισμού και θα αξιολογηθεί ως την τελευταία στιγμή (κακώς, είτε λες είτε… δεν λες καθόλου!). Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Τάντι. Ο Άγγλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ανδρέας Βεντούρης