Τα λεγόμενα του άλλοτε τεχνικού της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν κλήθηκε να σχολιάσει στην συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε πως δεν θα ασχοληθεί με κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο στην Serie B.
Ρόμα και Λάτσιο τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή (20/3) για το ντέρμπι της Ρώμης, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να θέλει το τρίποντο προκειμένου να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ενόψει του ντέρμπι της αιώνιας πόλης, ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορόσι» κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο άλλοτε προπονητής τους Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στην «Corriere dello Sport» αναφερόμενος στις δύο ομάδες υποστήριξε ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι, τα πάει καλύτερα από τον Πορτογάλο προπονητή.
«Ο Σάρι τα πάει καλύτερα, έχει ήδη δώσει στη Λάτσιο ταυτότητα στο παιχνίδι. Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε επίπεδο ποιότητας ποδοσφαίρου Η Ρόμα ακόμα δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο, ενώ η Λάτσιο είναι πιο τοποθετημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο 74χρονος Τσέχος.
Ο Μουρίνιο αν και αρνήθηκε να απαντήσει στα λεγόμενα του Ζέμαν, δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει το «φαρμάκι» του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περιμένεις από έναν προπονητή με 25 τίτλους να απαντήσει σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B. Αν μου κάνεις μια ερώτηση για τον Τραπατόνι ή τον Καπέλο, αλλά ο Ζέμαν… Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να απαντήσω».