Λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία αλλά και την αύξηση των τιμών στα οικοδομικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση του νέου γηπέδου, το πρότζεκτ των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να θεωρηθεί το ακριβότερο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Το Ολντ Τράφορντ είναι ένα από τα εμβληματικότερα γήπεδα παγκοσμίως, με τεράστια ιστορία σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη. Όμως, τις τελευταίες ημέρες, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει πολλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κατεδάφιση του «Θεάτρου των Ονείρων» και η ανέγερση ενός νέου γηπέδου στη θέση του.
Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» είναι διχασμένοι στις επιλογές τους και ίσως αυτοί που δεν θέλουν να κατεδαφιστεί η ιστορική τους έδρα να έχουν έναν ακόμη λόγο για να δυσφορούν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το κόστος της κατεδάφισης του Ολντ Τράφορντ και η ανέγερση ενός νέου πιο μοντέρνου γηπέδου μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1,5 δις λίρες, κάνοντάς το, το ακριβότερο γήπεδο στη Μεγάλη Βρετανία, ξεπερνώντας και το 1,1 δις που ξόδεψε η Τότεναμ για το δικό της «στολίδι».
Αυτό θα συμβεί καθώς οι τιμές των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν έχουν αυξηθεί αρκετά από τότε που τα «σπιρούνια» έχτισαν το δικό τους γήπεδο ενώ υπάρχει και αστάθεια στην κοστολόγηση τέτοιων έργων λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.