Ο ερχομός του Μαρκ Κάμπελ στην Κύπρο επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της πώλησης των μετοχών, ενδεχομένως σε ένα όχι και τόσο καλό χρονικό σημείο από τη στιγμή που η Ανόρθωση έχει μπροστά της παιχνίδια που κρίνουν μια ολόκληρη σεζόν.
Προφανώς η άφιξη του Άγγλου επιχειρηματία καταδεικνύει πως η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Πουλλαΐδη για αγορά του μεγαλύτερου ποσοστού των μετοχών του. Σε αναμονή πάντοτε της επίσημης ανακοίνωσης.
Ο Κάμπελ είναι η… μία πλευρά, διότι από την άλλη υπάρχει το αγωνιστικό. Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ περνάει στην άκρη, μέχρι τη ρεβάνς υπάρχει ακόμη αρκετός καιρός και στην πρώτη γραμμή βρίσκεται πλέον ο Απόλλωνας.
Το ντέρμπι της Κυριακής είναι καθοριστικό. Αν η Ανόρθωση θέλει να διατηρήσει έστω και λίγες ελπίδες για τον τίτλο, θα πρέπει να πάρει το «διπλό» από το Τσίρειο. Αλλιώς, θα ρίξει το βάρος στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Αρτυματάς, καθώς επίσης οι τραυματίες Βερχόβετς και Ντέλετιτς. Αναμένεται ότι θα επιστρέψει ο Ρουσιάς, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς κυπέλλου λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Ανδρέας Βεντούρης