Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της ομάδας του στο ΓΣΠ, ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είχαμε πλάνο στο παιχνίδι και το εκτελέσαμε όσο καλύτερα γίνεται. Και αυτοί που άρχισαν και αυτοί που μπήκαν αλλαγή. Αντέξαμε τη πίεση του ΑΠΟΕΛ, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Χάσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Το θετικό είναι που αφήνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Είχαμε και οι δύο ομάδες ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Εμείς δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη σημασία της νίκης:
«Πάντα είναι σημαντική η νίκη όταν κερδίζεις το ΑΠΟΕΛ. Παίρνεις και ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι πάντα αυτό, δύσκολο και αυτό που δείξαμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».
Για τον Χρυσοστόμου: «Αρχίσαμε με 4 κύπριους το ματς, τελειώσαμε με 7. Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν μας νοιάζει τι εθνικότητα θα έχει ο κάθε παίκτης. Είναι πάρα πολύ ουσιαστικός ο Χρυσοστόμου. Έβαλε γκολ, είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στο προηγούμενο παιχνίδι. Το καλό είναι πως όλοι είναι πανέτοιμοι».
Για τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα στη νίκη: «Μπήκε δυνατά το ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι, μετά κάναμε 2-3 καλές ευκαιρίες και σκοράραμε. Είχαμε πει, «παιδιά πρέπει να αντέξουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά και μετά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Κάναμε αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα. Μετά ήρθε και η αποβολή, έμεινε και ο Οκριασβίλι έξω και ήταν εύκολο θα έλεγα».