Έπαιξε στο ΓΣΠ, όπως ακριβώς έπρεπε να παίξει και να προσεγγίσει το ντέρμπι. Η Ανόρθωση θριάμβευσε, έχοντας παίκτες-κλειδιά σε εξαιρετική ημέρα. Λάζαρος, Λόρια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Κορρέα, ακόμα και όλοι όσοι μπήκαν στο παιχνίδι από τον πάγκο, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φτάσει η Ανόρθωση στο μεγάλο αυτό αποτέλεσμα. Μηδενός όμως εξαιρουμένου, πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση. Δεδομένα θα δεχόταν πίεση, όμως αφότου κατάφερε να μη δεχθεί γκολ σε εκείνο το ξέφρενο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου, η Ανόρθωση θα κρατούσε το μηδέν. Αυτό φάνηκε από το παιχνίδι με τον Λόρια να είναι «κέρβερος» στην εστία και να καθοδηγεί την ομάδα του.
Ο Λάζαρος ήταν ο «μαέστρος» της ορχήστρας στο α’ ημίχρονο, όπου η «Κυρία» ήταν πράγματι επικίνδυνη. Και μετά το 0-1, και πριν, το παιχνίδι «μύριζε» για ένα δεύτερο γκολ του οποίο δεν ήρθε και κινδύνεψε. Ο χρόνος πέρασε και οι αλλαγές τη βοήθησαν πάρα μα πάρα πολύ.
Ο Χρυσοστόμου… έλαμψε ξανά και σκόραρε ένα γκολ «όνειρο». Ο Ιωάννου μπήκε, έτρεξε, έδωσε μάχες, όπως και ο Ρουσιάς. Για να φτάσει η Ανόρθωση σε μία τεράστιας σημασίας νίκη. Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτή η νίκη για τη βαρωσιώτικη ομάδα; Δεδομένα, έχει υποσκελίσει ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ανέβηκε στη 2η θέση και βρίσκεται στο -8 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια.
Ο Τιμούρ τα είπε όλα...«Θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα και με αυτό που δείξαμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Κύπρος Εγγλέζος