Η φετινή σεζόν είναι τέτοια που θα του μείνει αξέχαστη. Μαζί και με τις πολύ δύσκολες μέρες που χρειάστηκε να περάσει για να φτάσει μέχρι και τη συμμετοχή στο «Τζουσέπε Μεάτσα».
Ο Χάρβεϊ Έλιοτ μπήκε στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και έπαιξε ως 11αδάτος το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Ίντερ στο Μιλάνο, στο πρώτο ματς της Λίβερπουλ με τους «νερατζούρι» για τους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.
Τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέστη σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο σε εκτός έδρας ματς με την Λιντς, χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, όμως πλέον είναι… στα καλύτερά του.
Επιστρέφοντας και σκοράροντας στο «Άνφιλντ» σε ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Κάρντιφ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ κατάφερε να καταγράψει συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός, σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, έκανε και ρεκόρ στην ιστορία των «κόκκινων» καθώς έπαιξε σε ηλικία 18 ετών και 318 ημερών, ξεπερνώντας τον Αλεξάντερ – Άρνολντ, που το είχε πραγματοποιήσει 36 ημέρες πιο αργά…
Ο Έλιοτ, πίσω στο 2018, ήταν ένας οπαδός της Λίβερπουλ που ταξίδεψε με παρέα για να στηρίξει το σύνολο του Κλοπ στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα, ζει το όνειρο… από μέσα και περιμένει τέτοιες μαγικές αναμετρήσεις για να τις προσθέσει στο βιογραφικό του…