Η πρώτη ισοπαλία για την ΑΕΛ σε εντός έδρας παιχνίδι συνοδεύτηκε με μια αίσθηση ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να πάρει την νίκη ειδικά στην φάση του 83′ με τον Τσέποβιτς. Από εκεί και πέρα στην ΑΕΛ δεν έχουν και κάτι άλλο να κρατήσουν από το παιχνίδι και επικεντρώνονται για την συνέχεια.
Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 25 βαθμούς και είναι προφανώς μια ομάδα που στο β’ γκρουπ θα είναι στην ουσία αδιάφορη με βάση την βαθμολογική της θέση. Τα… παιχνίδια των αριθμών έφεραν την ΑΕΛ να έχει 25 βαθμούς, να έχει 25 γκολ υπέρ και 25 γκολ παθητικό.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πλέον αρκετές μέρες μπροστά τους μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας που θα κλείσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που χρειαζόταν η ομάδα μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να πάρουν κάποιες ανάσες. Ο στόχος είναι η ομάδα να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον συμπολίτη Απόλλων όπου η ΑΕΛ θα παίξει όλη την χρονιά, αφού θέλει να συνεχίσει να στον θεσμό που αποτελεί και την μοναδική διέξοδο διάκρισης.

Μιχάλης Αριστείδου