Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην γκέλα στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, την συνέχεια στο Κύπελλο και σχολίασε και τις δηλώσεις Τσόρνιγκερ.
«Στο παιχνίδι που προηγήθηκε δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που έπρεπε. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και βλέπουμε σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Γυρίζουμε σελίδα. Όταν προέρχεσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι καλύτερα να έχεις άμεσα παιχνίδι για να αντιστρέψεις το κλίμα. Παίζουμε τον ίδιο αντίπαλο σε άλλη διοργάνωση. Αυτό που αλλάζει είναι ότι πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»
είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε στο Μακάρειο , αλλά δεν πρέπει να μένουμε άλλο σε αυτό. Πρώτα θα παίξουμε το ματς Κυπέλλου. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό μας παιχνίδι πρωταθλήματος. Να πάρουμε το ζητούμενο στο Κύπελλο και ακολούθως να επιδιώξουμε ο ίδιο και στο πρωτάθλημα σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό που ακολουθεί».

Είναι λάθος να μηδενίζονται όλα: «Για να βλέπουμε αυτό το πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα σημαίνει ότι είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες. Είναι η μάχη για τις πρώτες θέσεις, η μάχη για την 6άδα. Το τελευταίο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να τα μηδενίσει όλα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αγωνιστικά ούτως η άλλος είναι ελλιπής η προετοιμασία. Θα πάμε με δύο προπονήσεις και έχουμε και πάλι απώλειες. Ουσιαστικά όσο υπερβολικό και αν ακούγεται είναι μέρος της καθημερινότητας μας οι απώλειες λόγω κορωνοϊού. Έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα δούμε αν θα προλάβουμε να εγγράψουμε τον Μαρτή».

Με κορωνοϊό πόσοι θα λείψουν; «Θα έχουμε μια 5άδα απουσιών αλλά δεν είμαι σίγουρος για κανέναν. Καθημερινά γίνονται έλεγχοι, δεν σταματήσαμε».

Για την ένσταση του Απόλλωνα βγαίνει κάτι νεότερο; «Αναμένουμε κι’ εμείς. Είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί το νομικό μας επιτελείο».

Για τις δηλώσεις Τσόρνιγκερ: «Και με αυτό το θέμα ασχολείται το νομικό μας επιτελείο. Γενικότερα με όλα όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα ασχολούνται οι νομικοί μας».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Κάνεις τις διεργασίες ο Τεχνικός Διευθυντής και περιμένουμε τις αποφάσεις του».