Το ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στον αγώνα που έγινε στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν με 3-0 τον Εθνικό πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Ο Κβιλιτάια άνοιξε το σκορ στο 20’  με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Ντογκαλά. Στο 34’  ο Νατέλ διπλασίασε τα γκολ των «γαλαζοκιτρίνων» με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σατσιάς στο 76’  με ωραίο σουτ στην κίνηση.
Με τη νίκη που πέτυχε, το ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 23 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 6η θέση. Από την άλλη, ο Εθνικός με 8 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Νταβίντ Μπαντία): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (65′  Ελουντού), Ταράσοβς, Χαλ (51′  Άδωνη), Πηλέας, Περατικός (30′  Φόλπρεχτ), Κουντόμπιακ, Καρασάουσκς (65′  Βοϊτκόφσκι), Μάζουρεκ, Ζάκπα (46′  Μ. Ηλία), Ντούρις
Στον πάγκο: Χαραλάμπους, Κ. Ηλία, Παπακωνσταντίνου, Ιωάννου, Σαββίδης, Κουμής
ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Θεοδώρου, Σάβιτς, Βινίσιους, Σαμπάλα (79′  Γουίλερ), Νταουσβίλι (46′  Σατσιάς), Σόουζα, Ντε Βινσέντι (75′  Λουντέμο), Ντογκαλά (75′  Εφραίμ), Νατέλ (61′  Οκριασβίλι), Κβιλιτάια
Στον πάγκο: Κίττος, Κατσαντώνης, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Κούτσακος, Φενερίδης
ΣΚΟΡΕΡ: Κβιλιτάια (20′), Νατέλ (34′), Σατσιάς (76’)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φόλπρεχτ, Ταράσοβς / Νταουσβίλι (3η), Σόουζα (3η), Κβιλιτάια (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι
ΘΕΑΤΕΣ: 1.200

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας