Πολλά τα ονόματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της Ανόρθωσης, όσο αφορά για τη θέση του σέντερ φορ, στην οποία ψάχνει για ενίσχυση ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του. Διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, έχουν εξεταστεί, όμως ο γεωργιανός ήταν ξεκάθαρος στο πως θέλει τον επιθετικό που η Ανόρθωση θα δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να καλύψει τη θέση, από την οποία δεν πήρε ουσιαστική βοήθεια φέτος.
Κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει, αφού έχουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής της βαρωσιώτικης ομάδας. Ποια είναι αυτά; Να είναι κινητικός και να έχει ταχύτητα. Βέβαια, αν δούμε και τις επιλογές του στην επίθεση, δεδομένα θεωρείται ότι πρέπει να έχει και ένα… άλφα ύψος (βλ. Λάφερτι 1.93 και Κατσαράβα 1.98).
Τον σέντερ φορ, ο Τιμούρ τον θέλει να μπορεί να κατεβάσει μπάλα, να παίξει με πλάτη για να μπορεί να την «σπάσει» στα πλάγια. Ένα πλεονέκτημα επίσης που θεωρεί ο Τιμούρ για κάποιες περιπτώσεις, είναι το κομμάτι της εκρηκτικότητας που θα μπορεί να φύγει στον χώρο. Και τελευταίο, το δεδομένο. Εκτελεστή.
Όπως είπαμε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να προκρίνονται, όμως ξέρουν πολύ καλά στην Ανόρθωση, ότι είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και χρειάζεται υπομονή. 

Κύπρος Εγγλέζος