Ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη και για μία ακόμα φορά φρόντισε να θολώσει τα νερά για το μέλλον του Έρλινγκ Χάλαντ αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Είναι γνωστές οι ικανότητες του Μίνο Ραϊόλα στο να δημιουργεί μεγάλο ντόρο για τους πελάτες του είναι γνωστή. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ τότε κάθε δήλωσή του είναι δεδομένο πως προκαλεί μεγάλη συζήτηση.
Αυτή τη φορά ο Ραϊόλα μίλησε σε ολλανδικό κανάλι και όπως ήταν φυσιολογικό ρωτήθηκε για τον Νορβηγό. Εκείνος φρόντισε να θολώσει και άλλο τα νερά για το μέλλον του.
Οι ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν ξεκάθαρες και αφορούσαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι απαντήσεις που έδωσε δεν ήταν το ίδιο.
Σχετικά με το εάν ο Χάλαντ θα μπορούσε να περιμένει την Μπαρτσελόνα ο Ραϊόλα τόνισε: «Ο Χάλαντ μπορεί να περιμένει όλους», ενώ την ίδια ώρα αρνήθηκε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή κάποια άλλη ομάδα.
Εκεί που κάπως πήγαινε να βγει άκρη με τις δηλώσεις του μεγαλοατζέντη ήρθε η επόμενη ατάκα να ανάψει φωτιές και νέα σενάρια: «Θα κοιτάξουμε την καλύτερη επιλογή και επίσης να ξέρετε πως ποτέ δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Ντόρτμουντ».