Το μέλος του προπονητικού τιμ του Απόλλωνα Γιώργος Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ και αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια των «γαλάζιων».
Για την ισοπαλία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Αν αναλογιστούμε τις απουσίες και την δύσκολη εβδομάδα που είχαμε , το να φεύγεις από το ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα».
Για το Τσόρνιγκερ και το άσχημο ξεκίνημα: «Η αρχή ήταν δύσκολη. Δεν κερδίσαμε φιλικό και αποκλειστήκαμε από την Ζίλινα. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Ήθελε και τον χρόνο του να προσαρμοστεί και στα κυπριακά δεδομένα και στην κουλτούρα περισσότερο που είναι διαφορετική από την Γερμανική. Προσαρμόστηκε γρήγορα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».
Ανανέωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές σήμερα και ανάμεσα τους και οι Ψύχας και Σπόλιαριτς που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής:  «Όποτε χρειάστηκε μπήκαν και βοήθησαν είτε σαν αλλαγή, είτε σαν βασικοί και οι δύο».
Για τον εξαιρετικό Ίσρα Κολ: «Κάνει καταπληκτική χρονιά ο Κολ. Αν μιλήσουμε μόνο γι’ αυτόν θα αδικήσουμε τον Ρομπέρζ, τον Φάνο, τον Ζράντι τον Χαμάς και άλλους. Η διαφορά είναι ότι φέτος είμαστε ομάδα, ομάδα του προπονητή και γι’ αυτό βλέπουμε αυτή την εικόνα».
Για την απόδοση της ομάδας:
«To 40-50% έβγαλε ακόμα η ομάδα σε σχέση με αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Οι αλλαγές του Μάγκλιτσα και του Ντογκαλά βοήθησαν πολύ το ΑΠΟΕΛ. Οι δικές μας απουσίες στοίχησαν καθώς δεν μπορούσαμε να δώσουμε βοήθειες από τον πάγκο. Αυτό βοήθησε το ΑΠΟΕΛ».