Το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση (σ.σ της Δευτέρας) ήταν βαρύ. Τόσο λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό, όσο και για τα όσα επακολούθησαν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και τους ανακοίνωσε αρχικά την απόφασή του για τους Λάφερτι και Κατσαράβα.
«Έχουν τεθεί εκτός ομάδας, δεν θα είναι πια μαζί μας», τους είπε και πρόσθεσε για το αγωνιστικό, αναλαμβάνοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης: «Πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση. Φταίμε όλοι, πρώτος απ’ όλους εγώ, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε», ήταν τα λόγια του Γεωργιανού τεχνικού στους παίκτες του.
Το ζητούμενο είναι να… ηρεμήσουν τα αποδυτήρια. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την ήττα στο ΓΣΠ και τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, το κλίμα δεν είναι ασφαλώς και το καλύτερο δυνατό. Χρονικά προέχει η αναμέτρηση με τη Γάνδη, αλλά κακά τα ψέματα, το μυαλό βρίσκεται στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Δευτέρα, το οποίο θα κρίνει πολλά.
Η προσοχή είναι και στον Αρτυματά, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών του, ώστε να διαπιστωθεί με βεβαιότητα ο χρόνος που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ανδρέας Βεντούρης