Ιστορία έγραψε ο Γιώργος Μασούρας, με το γκολ που πέτυχε στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό, καθώς πλέον ο ίδιος έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.
Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός, που στο 17′ χάρη στο γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» απέναντι στους Νικαιώτες. Ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ίδιος κατάφερε να γράψει ιστορία.
Αυτό δεν είναι άλλο, από το ότι με το γκολ που πέτυχε έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ο ίδιος έχει σκοράρει και κόντρα στον Ολυμπιακό ως παίκτης του Πανιωνίου τον Μάρτιο του 2017.
Ο Μασούρας, ο οποίος μετράει πλέον 60 γκολ στην καριέρα του σε 203 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία. Οι πρώτες 123 συμμετοχές του ήταν με τον Πανιώνιο, στον οποίο και έπαιξε από το 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ όλες οι υπόλοιπες με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον διεθνή επιθετικό να έχει πετύχει 46 γκολ και να έχει μοιράσει 11 ασίστ.
Μεγαλύτερο «θύμα» του Μασούρα αποτελεί η Λάρισα, εναντίον στην οποία ο ίδιος έχει πετύχει 7 γκολ. Έξι γκολ έχει σκοράρει σε βάρος του Άρη, πέντε εναντίον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναιτωλικού, τέσσερα εναντίον σε Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, τρία απέναντι στον Παναθηναϊκό, δύο κόντρα στον Ατρόμητο και από ένα με αντιπάλους την Ξάνθη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ολυμπιακό, τον Λεβαδειακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Βέροια, την Κέρκυρα, τον Βόλο και τον Ιωνικό στο χτεσινό ματς.