Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ότι αφορά το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος.
Για το sold out: «Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε στατιστικά κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Εδώ και 6 χρόνια λειτουργούμε με το loyalty. Σε τέτοια παιχνίδια να υπάρχει μία βαθμολογία αξιολόγησης σε σχέση με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο για να διανέμονται πιο δίκαια τα εισιτήρια. Αυτή τη φορά έχουμε ξεπεράσει το 90% των εισιτηρίων της πρώτης φάσης των δικαιούχων. Με την ολοκλήρωση αυτής της φάσης έμειναν ελάχιστα εισιτήρια κι αποφασίστηκε να διατεθούν σε συγκεκριμένο τρόπο για ανθρώπους που ακολουθούν την ομάδα και δεν ήταν μέσα στους 461 στο loyalty. Αν είχαμε πέραν των 2500 εισιτηρίων, θα τα εξαντλούσαμε με άνεση. Αυτό δείχνει τη πίστη και τη δυναμική του κόσμου».
Για το αγωνιστικό: «Εκτός είναι σίγουρα οι Σάντος και Ντανίλο. Οι Μάγκλιτσα, Ντονγκαλά, Νταουσβίλι και Ντε Βινσέντι θα αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες. Ο Πολυκάρπου είναι πιο μπροστά από πλευράς ετοιμότητας. Ευελπιστούσαμε ότι μετά τη διακοπή θα είχαμε περισσότερες επιλογές, όπως κι έχουμε. Δεν ξέρεις όμως τι πρόβλημα θα προκύψει. Αυτή η αύξηση ρυθμού που παράγεται μέσα από τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, είναι λογικό κάποιες φορές να φέρνει κάποιο κόστος. Οι δυνατότητες μας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που δείξαμε μέχρι στιγμής».
Για την ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Καμία ομάδα δεν περιμένει τον Νοέμβριο για την ενίσχυση. Οι σκέψεις είναι απλά σκέψεις. Είναι διάφορα δεδομένα που διαμορφώνουν τις αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια κατάληξη σε ποδοσφαιριστή για να πούμε ότι μπήκαμε ενεργά σε οποιανδήποτε πραγματικότητα. Έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν μπήκαν ακόμη στην ομάδα και δεν έδειξαν τι μπορούν να προσφέρουν. Θα κάνουμε πολλή υπομονή σ’ αυτό το κομμάτι. Ο Νοέμβριος και το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου είναι σημαντικό για να καταλήξει ο προπονητής στις αποφάσεις του. Οδεύοντας στο τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις ομάδες, έχουμε καλύτερη εικόνα για να αξιολογήσουμε και τη δική μας ομάδα».