Στην Κύπρο, με αεροπορική πτήση από την Ελλάδα, αφίχθηκε χθες, συνοδευόμενος από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τραπεζικών επιταγών, πλαστογραφίας, και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Με την άφιξη τους στην Κύπρο, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου υπόπτου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Ο 43χρονος Κύπριος τερματοφύλακας είχε συλληφθεί στην Ελλάδα, από τις Αρχές της χώρας, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος που εξέδωσαν οι Αρχές της Δημοκρατίας της Κύπρου. Ακολούθησε δικαστική διαδικασία κατά την οποία οι Δικαστικές Αρχές της Ελλάδας αποφάσισαν την έκδοση του υπόπτου στις Αρχές της Κύπρου.
Μετά και την απόφαση για έκδοση του 43χρονου στην Κύπρο, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν στην Ελλάδα, από όπου χθες απόγευμα, τον συνόδευσαν αεροπορικώς στην Κύπρο. Με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.