Η Ανόρθωση ουσιαστικά άρχισε και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Πάφος FC , με απογευματινή προπόνησή. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στη μία προπόνηση που πραγματοποίησε με την επιστροφή στην Κύπρο μετά το ταξίδι στην Εσθονία, ο Νινούα έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Ο Λάφερτι και ο Μπουσουλάτζιτς που έμειναν επίσης εκτός λόγω τραυματισμού, αναμένεται να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη μετά τις Εθνικές.
Μετά το αποτέλεσμα στην Εσθονία, ζητείται άμεσα αντίδραση στη βαρωσιώτικη ομάδα, που αναμένεται να έχει τη στήριξη πέραν των τεσσάρων χιλιάδων φίλων της. Είναι σημαντικό άλλωστε, εντός συνόρων να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί αλλά και να καλύψει τη διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που θα επαναφέρει το Λόρια στην εστία, αναμένεται να φέρει ξανά στην 11άδα και τους Κορέια, Αραγιούρι, Ντέλετιτς και Λάζαρο, αντί των Αβραάμ, Αντωνιάδη, Χριστοφή και Πόποβιτς. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Ρισβάνης, Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Αρτυματάς, Ουάρντα και Κατσαράβα.

Κύπρος Εγγλέζος