Στις 13 Ιανουαρίου, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Κλωναρίδης και Τρισκόφσκι πέτυχαν τα γκολ, με τον Ντε Βινσέντι να αποβάλλεται από το πρώτο ημίχρονο.
Δέκα μήνες μετά, οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, με τα ρόστερ των δύο ομάδων να είναι εντελώς διαφορετικά, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή) στον πάγκο της ΑΕΚ.


Μια ματιά στην ενδεκάδα και τις αλλαγές που έγιναν σε εκείνο το ματς είναι χαρακτηριστική:
ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Αποστολάκης (41΄ Νσούε), Σιέλης, Ζόρζε, Γουίλερ, Ανουάρ (83΄ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Εφραίμ (71’  Σατσιάς), Κλωναρίδης (83΄ Ντογκαλά), Σαχάρ (71’  Μερκής)
ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τέουνκενς, Τάντι (71’  Γκαρσία), Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Τρουγιόλς (83΄ Ναράνχο), Ακοράν, Χέιτλι, Μακρής (46’  Τρισκόφσκι), Φλοριάν
10 από τους 16 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που αγωνίστηκαν, δεν είναι πλέον στο ρόστερ, ενώ για την ΑΕΚ 9 από τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν επίσης δεν είναι στην ομάδα.

Ανδρέας Ανδρέου