Την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά το θέμα της καταγγελίας του για το περίφημο sextape εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Το όνομα του άλλοτε επιθετικού του Παναθηναϊκού είχε εμπλακεί στην περιβόητη υπόθεση με το sextape του Βαλμπουενά με κατηγορούμενο τον Μπενζεμά, η οποία εκδικάζεται αυτές τις μέρες στις Βερσαλλίες, με την απόφαση μάλιστα να αναμένεται εντός της ημέρας.
Ο Σισέ ήταν εκείνος που είχε ενημερώσει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για το επίμαχο βίντεο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βαλμπουενά, το γεγονός ωστόσο ότι προχώρησε στην καταγγελία του χωρίς να ειδοποιήσει τον παλαίμαχο στράικερ, ενόχλησε ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του. Σημειώνεται ότι ο Σισέ είχε προσαχθεί στις 13 Οκτωβρίου 2015 από την αστυνομία και είχε τεθεί υπό κράτηση, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος.
«Είμαι θυμωμένος μαζί του. Εγώ αφιέρωσα χρόνο για να τον προειδοποιήσω. Το ίδιο περίμενα κι από αυτόν. Αλλά το μόνο που μου είπε είναι: “Τζιμπρίλ, έκανα καταγγελία “. Η υποβολή καταγγελίας δεν είναι πρόβλημα, αλλά δεν με προειδοποίησε. Το να με παίρνει κάποιος στις 5:40 το πρωί σαν να ήμουν ο μεγαλύτερος ληστής, αυτό με ενοχλεί. Θα μπορούσε να με έχει προειδοποιήσει. Με τον δικηγόρο μου υποβάλαμε καταγγελία, φέραμε σε επαφή τους δύο δικηγόρους και καλέσαμε την αστυνομία», ανέφερε ο Σισέ.