Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα futsal η ΑΕΛ και έστειλε μηνύματα για την συνέχεια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» στην έδρα τους νίκησαν 5-1 την Ανόρθωση σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτεροι.
Ο αρχηγός της ΑΕΛ Νικόλας Τσακανιάς μίλησε στο balla.com.cy για τη μεγάλη αυτή νίκη και για την συνέχεια.
«Εύκολο δεν ήταν, είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλέ μονάδες η Ανόρθωση αλλά ξέραμε ότι δεν ήταν έτοιμοι όσο εμείς. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να πιέσουμε για να γίνουν κλεψίματα και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό το πλάνο βγήκε, δείξαμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια με αλληλοκαλύψεις και είχαμε πολύ καλό οικογενειακό κλίμα» μας είπε ο Τσακανιάς.
Τι διαφορετικό έχει η φετινή ΑΕΛ από την περσινή και την συμπεριλαμβάνουν όλοι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο; «Ο κορμός των Κύπριων ποδοσφαιριστών έμεινε και επιπλέον είναι και πιο έμπειροι. Κάναμε σωστή προετοιμασία με έναν προπονητή που μας ξέρει χρόνια. Σημαντικός παράγοντας και η προσθήκη δύο πολύ  καλών Βραζιλιάνων και ενός Ελλαδίτη τερματοφύλακα. Αυτά μας ανέβασαν επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία. Αρχίσαμε σωστά, νωρίς και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε μέσα από τα παιχνίδια».
Για την μάχη του τίτλου; «Θεωρώ ότι έχουν ίσες πιθανότητες η δική μας ομάδα, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Είναι και η ΑΕΚ καλή ομάδα».
Το μήνυμα σου στον κόσμο της ΑΕΛ: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Εμείς θα δουλέψουμε προσγειωμένα για τον καλύτερο την φετινή χρονιά. Αξίζει στην ΑΕΛ ένας τίτλος».

Χρίστος Χρίστου