Βολές κατά της διαιτησίας από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, μιλώντας στη Cytavision.
«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κερδίσαμε τον ένα βαθμό. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα από αγωνιστικής πλευράς. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι σε κάθε αγωνιστική είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Είδαμε από έναν νέο διαιτητή μια εφεύρεση στο πέναλτι της Δόξας.
Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως ένας διαιτητής βλέπει μία παράβαση μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Είδαμε την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη επαναληπτική προβολή και δεν καταλάβαμε τι έδωσε. Κάποιοι είπαν για πάτημα, δεν δείχνει η κάμερα ότι υπάρχει κανένα πάτημα. Κάποιοι ότι η μπάλα πέρασε ήδη εκτός παιδιάς. Σε άλλη φάση ο Κβιλιτάια ανατρέπεται και δεν έδωσε τίποτα. Μάθαμε και τα εκατοστά από μια οπτική γωνία. Πάμε πάρα πολύ καλά. Εξαιρετικά θα λέγαμε. Κάθε αγωνιστική υπάρχει και μια καινούρια έκπληξη. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε το VAR, να φέρνουν το ίδιο άτομο για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Μπορεί να μένει και Κύπρο ο συγκεκριμένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο κόσμος ήρθε για να υποστηρίξει το ΑΠΟΕΛ κι όχι για να ενισχύσει οικονομικά τη Δόξα. Η ΚΟΠ να βάλει κανόνες που θα βοηθούν το ποδόσφαιρο. Η Δόξα δεν πότισε το γήπεδο μια ώρα πριν από το παιχνίδι, είναι απαράδεκτο η ΚΟΠ να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ευχαριστούμε τον κόσμο».