Πάρτι έκανε η Φιορεντίνα κόντρα στην Κάλιαρι, καθώς την κέρδισε εύκολα με 3-0 κι έπιασε τετράδα.
Στο 10ο λεπτό ο Μποναβεντούρα έστρωσε στον Γκονζάλες που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 15’ λίγο έξω πέρασε και η κεφαλιά του Τορέιρα και στο 20΄οι «βιόλα» κέρδισαν πέναλτι και ο Μπιράγκι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 37’ το σουτ του Σαπονάρα σταμάτησε στο δοκάρι της Κάλιαρι και στο 40’ οι «βιόλα» έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Σαπονάρα ξανά. Τελικά στο 42’ ο Κράνιο έσωσε μετά από νέο σουτ του Σαπονάρα αλλά ο Γκονζάλες πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 2-0.
Μάλιστα στο 49ο λεπτό ο Βλάχοβιτς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 ενώ στο 52’ ο Κράνιο είπε όχι σε κοντινή προσπάθεια του Σέρβου.
Στο 57’ το νέο φάουλ του Βλάχοβιτς πέρασε μόλις έξω ενώ στη συνέχεια η Φιορεντίνα έσβησε το ματς και κράτησε πανεύκολα τη νίκη.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (68’ Τέρζιτς), Κουάρτα Μαρτίνεθ, Μιλένκοβιτς, Βενούτι, Τορέιρα (82’ Αμραμπάτ), Μποναβεντούρα (82’ Ντάνκαν), Μαλέχ (68’ Καστροβίλι), Γκονζάλες, Βλάχοβιτς, Σαπονάρα (74’ Καγιεχόν)
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Κάσερες (24’ Μπελανόβα), Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Τζάπα (58’ Περέιρο), Νάντες (71’ Όμπερτ), Ντεϊόλα (59’ Γκράσι), Μαρίν, Λυκογιάννης, Πέδρο, Κεϊτά Μπαλντέ (58’ Παβολέτι)