Η προπόνηση της Πέμπτης θα φέρει την απαρτία στον Αρχάγγελό. Βασικά, οι Κβιλιτάια και Οκριασβίλι θα είναι παρόντες και με αυτούς συμπληρώνεται το παζλ των διεθνών και ο Σωφρόνης θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για την 11άδα με τον Εθνικό Άχνας.
ΟΙ άλλοι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Κύπριου κόουτς, ο οποίος αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τους δύο Γεωργιανούς, αναμένεται να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για τον αγώνα της Δευτέρας.
Ο ευχάριστος πονοκέφαλος αρχίζει μάλιστα από τη θέση του τερματοφύλακα. Από τη μία ο Νεόφυτος Μιχαήλ με φουλ συμμετοχή σε Εθνική αλλά και στο ΑΠΟΕΛ και από την άλλη ο Σκουφέτ με τη δική του πάντα δυναμική.
Δεξιά ο Δημήτρης Θεοδώρου με τον Ισάμ Τσεπάκ με την πρόβλεψη να λέει ότι ο Κύπριος άσος δικαιούται να μείνει στην 11άδα. Αριστερά ο Σαμπάλα δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο όπως και η 3άδα στην άμυνα με τους Καρώ-Σάβιτς-Πολυκάρπου.
Ο Νταουσβίλι έχει προβάδισμα έναντι του Λουντέμο, ο Σόουζα θα είναι 100% στην 11άδα ενώ ο Οκριασβίλι θα πάρει τη θέση του Ντανίλο με επιθετικό δίδυμο τους Κβιλιτάια και Νατέλ.
Οι επιλογές του προπονητή αυξάνονται και στον πάγκο με την επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός, όπως και ο Γιώργος Εφραίμ είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός δράσης και παίρνουν σειρά να βοηθήσουν την ομάδα, όταν βέβαια το αποφασίσει ο προπονητής.