Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, απάντησε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 στα… καρφιά του αντιπροέδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή, για τη μεταγραφή του Εκπολό.
«Οι κινήσεις που έγιναν ήταν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Απόλλωνας είχε μιλήσει με τον Άνχελ Γκαρσία προηγουμένως, ο οποίος ανανέωσε μαζί μας. Αυτά έχει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Εμείς μιλήσαμε με έναν παίκτη που τέλειωσε η σεζόν. Σε αντίθεση με τον Άνχελ που ήταν σε εξέλιξη η σεζόν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο κ. Κιννής».
-Για την μεταγραφή του Εκπολό: «Συνήθως με αυτό τον τρόπο κινούμαστε στις μεταγραφές. Ο Τσάβι Ρόκα κινείται μεθοδικά. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση. Τον ξέρουμε πολύ καλά και από τον επόμενο μήνα θα τον χαιρόμαστε ως ποδοσφαιριστή μας. Είχαμε μια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία πέρυσι. Πήραμε ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και από διαφορετικές θέσεις στην αμυντική γραμμή».
-Για τις ανανεώσεις: «Με κάποιους δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη. Μιλάω για τους Τόνγκια, Λόπες και Πονς. Σήμερα είχαμε την πρώτη μας προσθήκη και θα ακολουθήσουν κι άλλες».