Φωτιές στη Φιορεντίνα ανάβει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Conference με τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει στο μάτι τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο για την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο Ιταλιάνο δεν είναι καθόλου σίγουρο ούτως ή άλλως ότι θα παραμείνει στη Φλωρεντία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στη Φόρεστ, παρότι επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής στην Premier League.

«Μιλάμε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία ιστορική αγγλική ομάδα, που ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει και ο Ολυμπιακός, η επόμενη αντίπαλος του Ιταλιάνο στον τελικό του Conference, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Μετά τις φήμες, που συνέδεαν τον Ιταλιάνο με Μπολόνια, Τορίνο και Νάπολι, εμφανίζεται ένας ακόμη μνηστήρας του νυν προπονητή της Φιορεντίνα, του οποίου η απόφαση για το μέλλον θα επισημοποιηθεί, ωστόσο, μόνο μετά τον τελικό του», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί πως αν οι «βιόλα» σηκώσουν την κούπα, το συμβόλαιο του 46χρονου προπονητή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έως το 2025. Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα, πάντως, φέρονται να ψάχνουν ήδη για άλλον τεχνικό, με το όνομα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι να ακούγεται έντονα.