Η αλήθεια είναι πως όσο η Λίβερπουλ δεν πηγαίνει καλά και πως όσο οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν, τόσο άπαντες αρχίζουν και συμβιβάζονται σιγά – σιγά με το γεγονός πως ο σύλλογος αλλάζει σελίδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φεύγει, ο Άρνε Σλοτ έρχεται, παίκτες πιθανώς θα αποχωρήσουν και θα αντικατασταθούν από άλλους. Και από την στιγμή που ένας Ολλανδός έρχεται στο «Άνφιλντ», προφανώς και η μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί για τη Λίβερπουλ αφορά ποδοσφαιριστές της Φέγενορντ. Ακούστηκε ο σέντερ φορ, Σαντιάγκο Χιμένες, το ίδιο και ο Τίμπερ (αδερφός του παίκτη) της Άρσεναλ, αλλά πλέον έχουμε και κάτι «χειροπιαστό».

Τι είναι αυτό; To ότι λίγες ώρες αφότου ο Σλοτ «έκλεισε» στη Λίβερπουλ, ο Λουτσάρελ Χεερτρούιντα βρέθηκε μαζί με τους φίλους των «κόκκινων» στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» και παρακολούθησε τη συνάντηση με τη Γουέστ Χαμ.

Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, έχει παίξει και ως σέντερ μπακ, μετρά έξι γκολ και τέσσερις ασίστ φέτος στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Μπαίνει στο τελευταίο έτους του συμβολαίου του και όπως αντιλαμβάνεστε, η παρουσία του στην Αγγλία ενθουσίασε το κοινό των «κόκκινων»!