Για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη έτσι και τώρα απέδειξε ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Ειδικότερα, στο δεύτερο μέρος με την εμφάνιση της…εξαφάνισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα των πλέι οφ, μη αφήνοντας τη να πραγματοποιήσει τελική προσπάθεια και να πιστέψει ότι έχει ελπίδες για τη νίκη.
Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο Μπεν Σιμόν, θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και αυτό δείχνουν με την εικόνα τους στο γήπεδο. Τόνισε πως η ομάδα του είχε μεγάλη πίεση στους ώμους της, αλλά δήλωσε ότι είναι στο…στρατόπεδο των νικητών και αυτό το «μέταλλο» πρέπει να έχει η ΑΕΚ για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
Αυτό που καλούνται πλέον να κάνουν στην ομάδα, είναι να δουν τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στην ΑΕΚ Αρένα. Άλλωστε, για να πάνε στο φινάλε να διεκδικήσουν τον τίτλο στο ΓΣΠ (βλέπε ματς με ΑΠΟΕΛ) είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να νικήσουν αυτό το ματς που αποκτά χαρακτήρα τελικού…πριν από τον μεγάλο και τελευταίο τελικό στη Λευκωσία.

Σόλωνας Κύπρου