Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα, στον δρόμο Παλαιχωρίου- Ανθούπολης, δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 34χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το χρονικό της απόπειρας

Η απόπειρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. O 34χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άλλο άτομο το οποίο επίσης επέβαινε σε μοτοσικλέτα, με δεύτερο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που δέχθηκε τον πυροβολισμό είναι γνωστό στις Αρχές και λεπτά προτού δεχθεί την επίθεση είχε επισκεφθεί φιλικό του πρόσωπο στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Λακατάμιας που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω, στον ίδιο δρόμο.

Πληροφορίες της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ Ζήνας Κωνσταντίνου, αναφέρουν ότι το θύμα της απόπειρας δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς με τη μια σφαίρα να τον πλήττει στον λαιμό. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε στήσει ενέδρα στην άκρη του δρόμου όπου σταμάτησε για να παρατηρήσει τη μοτοσικλέτα του, μέχρι να περάσει από το οπτικό του πεδίο το θύμα.

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com