Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Αναστασίου, προπονητή της Ομόνοιας, μετά το τέλος της ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου κόντρα στον Άρη, εντός έδρας.
Αναλυτικά:
«Ήταν σημαντικό να κάνουμε διαχείριση γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και πολλούς τραυματισμούς, οπότε ήταν σημαντικό να γίνει η διαχείριση. Είχαμε τον έλεγχο. Για τέταρτο διαδοχικό ματς κρατήσαμε το μηδέν, τρίτο σερί με τον Άρη που δεν δεχθήκαμε γκολ. Προσωπικά θέλαμε να νικήσουμε. Τέτοια νοοτροπία πρέπει να έχουμε. Να νικάμε σε κάθε ματς. Πρέπει να ετοιμαστούμε για την Κυριακή γιατί για εμάς είναι τελικός το ματς με την ΑΕΚ».
Για το αν πίστευε ότι η ομάδα μπορούσε να κατακτήσει το νταμπλ: «Νομίζω πριν δύο μήνες δεν θα το πίστευε κανείς. Έπαιξε ρόλο το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στα πλέι οφ, μόλις ήρθα. Εκεί γύρισε ο διακόπτης κι άρχισαν τα παιδιά να πιστεύουν. Γινόμασταν καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και δείχναμε ότι το πιστεύουμε και δικαιώσαμε τις προσδοκίες. Ο στόχος ο μεγάλος επετεύχθη που ήταν ο τελικός και τώρα έχουμε τρία πολύ σημαντικά ματς».
Για τους τραυματίες: «Αυτός που είναι πιο κοντά να επιστρέψει είναι ο Κασάμα. Ο Φράνσον ένιωσε μία αδιαθεσία. Εκτός είναι οι τραυματίες Φαμπιάνο και Μπέζους. Ο Μπέζους ήταν ένας ποιοτικός, δημιουργικός παίκτης».
Για το αν θα του λείψει ο πάγκος: «Από τη στιγμή που μιλήσαμε με τη διοίκηση και ξεκαθαρίσαμε κάποια θέματα, είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να σας πω από τώρα αν θα μου λείψει ή όχι».
Για τον Ουζόχο: «Κάνει πολύ καλή δουλειά κι αυτός και όλη η αμυντική μας γραμμή».