Όλα όσα είπε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά το φινάλε του ντέρμπι κυπέλλου ενάντια στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η αναμέτρηση ήταν η ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου και το 3-0 της ομάδας της Λευκωσίας στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».
Οι τοποθετήσεις του:
«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Δεν χάσαμε σήμερα την πρόκριση αλλά από το πρώτο ματς στη Λεμεσό. Κάναμε ένα ηλίθιο πρώτο μέρος στην έδρα μας και το πληρώσαμε. Έχουμε μόλις ένα γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις αλλά μας λείπει κάτι στην τελική προσπάθεια. Χωρίς να είναι δικαιολογία δώσαμε πολλούς αγώνες. Ανεβάσαμε τις προσδοκίες με τα όσα έχουμε πετύχει αλλά σήμερα παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλό κόσμο. Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου. Αν το είχαμε και εμείς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στα τρία τελευταία ματς θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε παίκτες-κλειδιά που απουσιάζουν αλλά δεν θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε για να κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη σεζόν και δεν είναι δικαιολογία».
Τι πρέπει να αλλάξει για να πετύχει τον στόχο της Ευρώπης: «Πρέπει να αλλάξει ο προπονητής (χαριτολογώντας). Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα τώρα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα το έκανα. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες αλλά για να μην παρεξηγηθώ είμαι χαρούμενους που τους έχω. Απλά η απειρία τους πρέπει να ληφθεί υπόψην. Χρειαζόμαστε περισσότερο βάθος για τη νέα σεζόν αλλά δεν τα παρατούμε ποτέ»