Εξελίξεις προκύπτουν γύρω από την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον του Δημήτρη Ανδρονικου, γνωστός ως “Δημητρούι”, που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ανθούπωλης, στις 23 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις. Πρόκειται για τρείς 28χρονους, ένα , ένα 30χρονο, 31,ένα 39 χρονο, ένα 48χρονο και ένα 49χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πέντε Σύρους και τρείς Ελληνοκύπριους, ενώ, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις.
Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες από τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι, ο 34χρονος, είχε αποχωρήσει από τα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας, όπου είχε μεταβεί για επίσκεψη και σε κάποια στιγμή, ενώ κατευθυνόταν προς τον κυκλικό κόμβο Ανθουπολης, τον πλησίασε σκούτερ με δυο επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ένας, άνοιξε πυρ εναντίον του.
Το θύμα δέχθηκε τρείς σφαίρες, εκ των οποίων η μια στο λαιμό.

Το θύμα, με έντονη δραστηριότητα στη νύχτα, τους τελευταίους μήνες είχε ανοίξει διάφορα μέτωπα, στα οποία, στρέφονται οι ανακριτές, αφού θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος είχε μεταβεί στα αστυνομικά κρατητήρια για να επισκεφθεί πρόσωπο από το περιβάλλον του, το οποίο είχε συλληφθεί για υποθέσεις εμπρησμών.