Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε εκ του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τους μόλις 5 βαθμούς στα πλέι οφ: «Είναι λίγοι κι αυτό φαίνεται από την υποχώρηση μας στη βαθμολογία. Άμα εσύ δεν κάνεις τη δουλειά σου, ότι κι αν συμβεί στα άλλα παιχνίδια… Είδαμε τη διαφορά από την πρώτη θέση να αυξάνεται. Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει».

-Αν ο Άρης έμεινε από δυνάμεις: «Δεν μπορώ να βρω ένα στοιχείο που να καταδεικνύει αυτό. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και με την Ανόρθωση. Το ότι δεν κάναμε κάτι καλά είναι δεδομένο αλλά δεν έχει να κάνει με τις δυνάμεις. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτή τη φάση παίζει η ευστοχία των ποδοσφαιριστών. Στις 2-3 ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις πρέπει να σκοράρεις, εμείς κάνουμε πολύ περισσότερες αλλά δεν καταφέρνουμε να τις αξιοποιήσουμε».

-Για το -5 από την κορυφή: «Από τη στιγμή που είμαστε στην 3η θέση, η προσοχή μας είναι να περάσουμε στη 2η. Η Ομόνοια είναι δυο βαθμούς πιο πίσω μας. Δεν βλέπουμε τόσο μακριά. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Ομόνοια».

-Για την αποβολή του Γιαγκό: «Θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Ομόνοια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

-Για τα αγωνιστικά: «Στα θετικά είναι η επιστροφή του Κοκόριν. Χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να βρει ρυθμό. Είχαν επιστρέψει Σάβο και Καζού, είχαμε τις απουσίες των Μάτισικ και Μουσούντα, επέστρεψαν με μυϊκά προβλήματα από τις Εθνικές τους ομάδες. Αξιολογούνται καθημερινά και θα δούμε αν θα υπολογίζονται για τον αγώνα του Σαββάτου, εκτός θα είναι ο Στρούσκι».

-Για τη συμπεριφορά του Σπιλέφσκι και την απολογία του: «Έκανε λάθος, από τη στιγμή όμως που το αναγνώρισε ο ίδιος το θέμα για μας θεωρείται λήξαν. Το σημαντικό είναι ότι απολογήθηκε. Όταν ηρεμήσει και σκεφτεί διαφορετικά, είναι πολύ διαφορετικός άνθρωπος. Σίγουρα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός».

-Για τα δύο σερί παιχνίδια με την Ομόνοια: «Αρχίζει ένα γεμάτο πρόγραμμα, με δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μας το πώς θα παρουσιαστούμε».