Ένας από τους ανθρώπους του Εθνικού Άχνας, που δικαιούται να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του Μαρίνου Σατσιά στον Εθνικό Άχνας, είναι αναμφίβολα ο Απόστολος Μακρίδης.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μας μίλησε για τον Κύπριο προπονητή και εξέφρασε την ακόλουθη άποψη.
« Καταρχήν  θέλω να σας πω ότι πρόκειται για ένα δουλευταρά προπονητή και ένα καθαρό άνθρωπο με ευθύ χαρακτήρα. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το μέλλον του ανήκει και του εύχομαι να πετύχει με την επόμενη προπονητική του επιλογή.
Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή του Μαρίνου να αναλάβει τον Εθνικό αφού αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Νιώθω ότι μας βοήθησε και τον βοηθήσαμε. Τον στηρίξαμε όταν στο ξεκίνημα δεν ήρθαν τα ανάλογα αποτελέσματα και μας δικαίωσε στη συνέχεια»
Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Θα έχει πάντα μία θέση στη δική μου καρδιά αλλά και στην οικογένεια του Εθνικού Άχνας.
Αναφορικά με τη συνέχεια και πως θα πορευθεί ο Εθνικός, μας είπε ο Απόστολος.
«Στα τελευταία παιχνίδια θα είναι στον πάγκο ο Χρίστος Πογιατζής με τον Μπόρτζε Τζούρεφ και θα δούμε στη συνέχεια. Ο Εθνικός πρέπει να γίνει καλύτερος στη νέα σεζόν και αυτή ια είναι η δουλειά μου σε ότι αφορά το νέο προπονητή και το νέο ρόστερ.