Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League είχε την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τζολάκη.
Ο 21χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι «μιμούμενος» σπουδαίους τερματοφύλακες. Με το BN Sports να ξεχωρίζει πέντε περιπτώσεις τερματοφυλάκων που έβαλαν «στοπ» στην εστία τους, αποκρούοντας τρεις ή περισσότερες εκτελέσεις πέναλτι.
Με τα ονόματα των ΚανΝτίντα και Ντουκαντάμ να ξεχωρίζουν στην λίστα, όπου το «ελληνικό» ενδιαφέρον δεν θα μπορούσε να λείπει.

Χέλμουτ Ντουκαντάμ (Στεάουα Βουκουρεστίου)
Πρώτος και καλύτερος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Χέλμουτ Ντουγκαντάμ.
Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας ήταν αυτός που είχε υπογράψει το θαύμα της Στεάουα Βουκουρεστίου στην Σεβίλλη. Οι Ρουμάνοι με προπονητή τον Γένεϊ, που πέρασε από τον Πανιώνιο, είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1986 στην Σεβίλλη. Αντίπαλος τους η Μπαρτσελόνα που «ονειρευόταν» την πρώτη κατάκτηση της, του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά. Ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ και το ματς οδηγήθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.
Τέλος στα όνειρα των «Μπλαουγκράνα» έβαλε ο Ντουκαντάμ, αφού απέκρουσε τέσσερις εκτελέσεις πέναλτι σε ισάριθμες προσπάθειες των Καταλανών! Και μέχρι σήμερα… παραμένει η πιο ασύλληπτη εμφάνιση τερματοφύλακα σε διαδικασία των πέναλτι.

Όλιβερ Καν (Μπάγερν Μονάχου)
Δεύτερος στην λίστα, που «ξετυλίχτηκε» από το κουβάρι των αναμνήσεων είναι ο Όλιβερ Καν. Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της Μπάγερν Μονάχου όταν κατέκτησε το Champions League του 2001.
Ο «Τιτάνας» έβαλε την σφραγίδα του στον τελικό του Μιλάνου, απέναντι στην Βαλένθια αποκρούοντας τα πέναλτι των ΖάχοβιτςΚαρμπόνι και Πελεγκρίνο. Για την ιστορία ο αγώνας ανάμεσα στην Μπάγερν και τις «νυχτερίδες» είχε λήξει ισόπαλος με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τους Μαντιέτα και Έφενμπεργκ.

Ντίντα (Μίλαν)
Νέλσον Ντε Ζεσούς Σίλβα ή κοινώς Ντίντα ήταν ο πρωταγωνιστής στον «άσφαιρο» τελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν στο μακρινό 2003.
Με την διαδικασία των πέναλτι να μοιάζει με διαγωνισμό αποκρούσεων ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον Μπουφόν. Με τον Ντίντα να αποκρούει τρία πέναλτι έναντι δύο του Μπουφόν και η Μίλαν να παίρνει το τρόπαιο!

Αντρές Πάλοπ (Σεβίλλη)
Το 2007 η Σεβίλλη υπερασπιζόταν το τρόπαιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ απέναντι στην Εσπανιόλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Το ισόπαλο 2-2 μετά και από παράταση, άφηνε «ανοιχτούς» λογαριασμούς και οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι. Με τους Σεβιγιάνους να επικρατούν στον ισπανικό εμφύλιο με τον Πάλοπ να αποκρούει τρία πέναλτι και να χαρίζει το δεύτερο τρόπαιο στην τωρινή πολυνίκη του θεσμού.

Τομάς Βάτσλικ (Ολυμπιακός)
Το «άρωμα» Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και συμπαίκτης του Τζολάκη έπιασε τρία πέναλτι. Ο λόγος για τον Βάτσλικ που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού.
Το διακύβευμα ήταν τεράστιο, καθώς ο νικητής θα αγωνιζόταν στους ομίλους του Europa League της προηγούμενης σεζόν. Με τον Τσέχο να αποκρούει τρία πέναλτι και να «κάνει» ιδιαίτερα στον μαθητή Τζολάκη που τον παρακολουθούσε από τον πάγκο!