Η Λούτον απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πήρε έναν βαθμό που στο τελικό ταμείο ίσως αποδειχτεί «χρυσός». 

Στο 11ο λεπτό ο Ντάουτι έκανε λάθος, ο Μουνιός έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ματετά με φοβερό τακουνάκι έγραψε το 0-1. Στο 14’ ο όσο έσωσε μετά από σουτ του Μίτσελ και στο ίδιο λεπτό ο Λέρμα αστόχησε από κοντά ενώ στο 31’ μετά από κόρνερ ο Ματετά έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά. Στο 41’ ο Καμίνσκι είπε όχι σε σουτ του Αγιού και στο 43’ μετά από λάθος του Κλαρκ ο Ματετά έχασε απίθανη ευκαιρία, όντας ολομόναχος απέναντι στον γκολκίπερ της Σέφιλντ.

Στο 59’ η Λούτον απείλησε με το σουτ του Ογκμπένε ενώ στο 74’ ο Καμίνσκι έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Ματετά και στο 83’ η μακρινή λόμπα του Εζέ πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Λούτον άγγιξε την ισοφάριση στο 84ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Ογκμπένε ενω στο 90+5′ είχε δοκάρι και ο Εντουάρ.

Και τελικά στο 90+7′ ο Τάουνσεντ σέντραρε από δεξιά και ο Γούντροου με όμορφη γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-2.

ΠΑΛΑΣ: Τζόνστον, Μουνιόθ, Άντερσεν, Γουόρντ, Ρίτσαρντς, Μίτσελ, Γουόρτον (81’ Χιουζ), Λέρμα, Εζέ, Αγιού (72’ Αχαμαντά), Ματετά (80’ Εντουάρ).

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Καμπορέ, Όσο (80’ Γούντροου), Μπερκ, Μενγκί (62’ Χασιόκα), Ντάουτι, Μπάρκλεϊ, Κλαρκ (86’ Τάουνσεντ), Τσονγκ (86’ Νέλσον), Ογκμπένε (86’ Μπέρι), Μόρις