Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εδώ. Ο διεθνής άσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Και από τον τραυματισμό του. Αλλά στα κομβικά ματς είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε στο Game 3 στο Βελιγράδι, φωνάζει όμως δικαίως. Και ας λέει η Euroleague ότι θέλει. Το ζήτημα είναι πως οι ρέφερι με τις αποφάσεις τους έπαιξαν ρόλο στο τελικό 85-83.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια δεν είναι χαμένος. Θα τα παίξει όλα για όλα στο αυριανό (2/5) Game 4. Με την εμφάνιση στο δεύτερο ματς αλλά και στα τελευταία λεπτά του τρίτου αγώνα, την έχει τη Μακάμπι. Φανερό είναι αυτό.

Ο Αταμάν είδε τον Ναν δύο ματς να μην πατά καλά. Ο Σλούκας στο δεύτερο ήταν εντυπωσιακός, στο τρίτο άποντος. Ο τούρκος κόουτς όμως έχει σταθερά στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αυτός είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο μ.ο. των 5 πόντων του έχει εκτοξευθεί πάνω από το διπλάσιο στα πλέι οφ. Με 15 πόντους στο ματς της Αθήνας το δεύτερο. Και 17 στο Βελιγράδι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σωστές αποφάσεις στις περισσότερες κινήσεις του. Τοποθετήσεις στην άμυνα. Γενικά εμφανίσεις όταν και όποτε πρέπει.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου λογικά θα είναι starter στο Game 4. Το αξίζει. Το βλέπει και ο Αταμάν. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στην καλύτερη των τελευταίων μηνών.