Την έκπληξη με ποδοσφαιριστή από την Κ19 του συλλόγου έκανε για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το μεσημέρι και στην αποστολή υπήρχε ένα νέο πρόσωπο, όπως είχε γίνει και στον επαναληπτικό με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τότε, ο Ισίδωρος Κουτσίδης είχε πάρει το… βάπτισμα από τον Ισπανό τεχνικό, παραμονές της μεγαλύτερης στιγμής της καριέρας του, με την κατάκτηση του τροπαίου του Youth League με την Κ19 των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ αναμενόταν να βρεθεί και πάλι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, μια και ο Ανδρέας Ντόι είναι τιμωρημένος και κατ’ επέκταση δεν είναι στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όμως, ο Ισίδωρος Κουτσίδης αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Παναχαϊκή. Αυτός ήταν και λόγος που αποφασίστηκε να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ο Βασίλης Πρεκατές, που είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόπερ της Κ19 και πριν από λίγες ημέρες έβαλε στο στήθος του το μετάλλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.