Και πως να σωθεί έτσι η Σέφιλντ; Οι «λεπίδες» βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ ως το 74ο λεπτό κι όμως παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 και θα μπορούσαν να χάσουν κιόλας.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Μπρέρετον ενώ στο 12’ ο Σολάνκε κέρδισε πέναλτι από τον Ντέιβις αλλά ο ίδιος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 18ο λεπτό το γυριστό του Σεμένιο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 24’ ο ίδιος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 27’ ο Νέτο απέκρουσε το σουτ του Μπογκλ από δεξιά και ο Χάμερ πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Στο 30’ το σουτ του Κρίστι βρήκε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 40’ ο Γκρμπιτς πρόλαβε τον Κλάιφερτ ενώ στο 45+3’ ο Νέτο μπλόκαρε την κεφαλιά του ΜακΜπέρνι.

Στο 50’ το πλασέ του Κρίστι έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 55’ ο Νέτο βγήκε πολύ μακριά από την περιοχή του και πρόλαβε τον Μπρέρετον. Και στο 65ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Νέο συγκρούστηκε με τον Σολάνκε και ο Ρόμπινσον από κοντά έγραψε το 0-2 με γυριστό.

Με τη σέντρα ο Ουαταρά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Σολάνκε που σκόραρε εξ επαφής αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Το 1-2 ήρθε τελικά στο 73ο λεπτό με κεφαλιά του Ουαταρά και στο 82’ η νέα κεφαλιά του Ουαταρά πέρασε μόλις έξω.

Στο 90+1’ η άμυνα της Σέφιλντ έδιωξε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ουνάλ αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Τούρκος έκανε το 2-2 με προβολή από κοντά. Μάλιστα στο 90+6’ ο Σινιστέρα πάτησε περιοχή από αριστερά και πλάσαρε αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ (74’ Μπίλινγκ), Ζαμπάρνι, Μέπαμ, Κερκέζ (46’ Ουαταρά), Κουκ, Κρίστι (74’ Σκοτ), Κλάιφερτ (63’ Ουνάλ), Ταβερνιέ (63’ Σινιστέρα), Σολάνκε, Σεμένιο.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Γκρμπιτς, Μπάλντοκ, Τράστι, Χάμερ, ΜακΜπέρνι (69’ Αχμέντχοντζιτς), Μπρέρετον Ντίας (80’ Οσούλα), Ρόμπινσον, Μπογκλ (69’ ΜακΑτί), Ντέιβις (46’ Βίνι Σόουζα), Όσμπορν, Αρμπλάστερ (80’ Νόργουντ)