Η Ρεάλ Μαδρίτης έβλεπε όλο αυτό το διάστημα τον Τιμπό Κουρτουά να προετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή ωστόσο τελευταία στιγμή ο Βέλγος γκολκίπερ στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε παρατείνοντας την αγωνία.

Όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο οι Μαδριλένοι να βγουν στην αγορά για βασικό γκολκίπερ.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο όνομα στην ιστορία και αυτό ανήκει στον Νταβίντ Ραγιά ο οποίος ναι μεν είναι δανεικός από την Μπρέντφορντ στην Άρσεναλ, αλλά οι Κανονιέρηδες θα ενεργοποίησουν την οψιόν αγοράς και θα τον αποκτήσουν αντί 27.000.000 ευρώ.

Ο Ραγιά, λοιπόν, κάνει… βόλτα σε διάφορα Μέσα ανά τον κόσμο, ωστόσο βγήκαν και τα κόντρα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η Άρσεναλ δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαπραγμάτευση για να πουλήσει τον Ισπανό πορτιέρε ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αρτέτα και ο τεχνικός των Λονδρέζων δικαιώνεται με την αλλαγή που επέλεξε να κάνει ανάμεσα στους Ραγιά και Ράμσντελ.

Θυμίζουμε πως ο Νταβίντ Ραγιά είναι 28 ετών και δεν έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο στην πατρίδα του. Από νεαρή ηλικία τον είχε εντοπίσει η Μπλάκμπερν και το ’19 τον απέκτησε η Μπρέντφορντ εκεί που εκτόξευσε τις μετοχές του.