Σάρωσε τα πάντα φέτος η ΑΕΛ στο Φούτσαλ καθώς κατέκτησε το τρεμπλ και ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σε όλο το πρωτάθλημα.
Η αρχή έγινε στις 5 Οκτωβρίου με την νίκη επί τους ΑΠΟΕΛ με 8-2 κατακτώντας το σούπερ καπ, ακολούθησε το πρωτάθλημα νικώντας στους τελικούς την Ομόνοια με σύνολο 5-1 στις νίκες ενώ χθες κατέκτησε και τον τελευταίο διαθέσιμο τίτλο της χρονιάς κερδίζοντας την ΑΕΚ με 6-1 στο τελικό κυπέλλου.
Η κυριαρχία φάνηκε και στα αποτελέσματα της καθώς στα 16 παιχνίδια της στην πρώτη φάση είχε 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες, μία ήττα με συντελεστή 78-36 στα γκολ. Η ήττα ήρθε ήταν την τελευταία αγωνιστική όταν και δεν είχε καμιά μαθηματική σημασία.
Στην Β’ φάση έδωσε τέσσερα παιχνίδια με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα κατακτώντας το πρωτάθλημα και κάνοντας έτσι και το back to back στο πρωτάθλημα.
Στο κύπελλο, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας στα ημιτελικά με νίκη εκτός και ισοπαλία εντός με συνολικό σκορ 4-3 ενώ ως γνωστό στον τελικό κέρδισε εύκολα με 6-1 την ΑΕΚ. Συνολικά, η ΑΕΛ, φέτος είχε σε 17 νίκες, 4 ισοπαλίες, και μόλις 2 ήττες σε όλα της τα παιχνίδια.
Αξίζει να σημειωθεί και η εξαιρετική πορεία που είχε στην Ευρώπη καθώς προκρίθηκε από τον προκριματικό γύρο του Uefa Futsal Champions League που διεξήχθη στην Λεμεσό, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο της παίρνοντας και την πρόκριση για τον main round της διοργάνωσης, με τον όμιλο να διεξάγεται στην Λιθουανία και την ΑΕΛ να ολοκληρώνει στην τέταρτη θέση.

Αριστείδου Μιχαήλ