Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης άκουσαν τι τους είπε ο Ανδρέας Σάντης όσον αφορά τη νέα προθεσμία που ζήτησε για να προχωρήσει στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, ωστόσο από την πλευρά τους δεν προέκυψε καμία απολύτως αντίδραση, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για τη στάση τους.
Κάποιοι, απ’ ότι πληροφορούμαστε, δεν έμειναν ικανοποιημένοι παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της ομάδας της Αμμοχώστου και θα φανεί λίαν συντόμως, εάν θα αποφασίσουν να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή, με την ελπίδα ότι οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξεις ή θα προχωρήσουν σε προσφυγή.
Η μπάλα μέχρις ενός βαθμού είναι στα πόδια τους για το τι θα πράξουν, ταυτόχρονα όμως με… πάσα και στα πόδια της διοίκησης, καθώς εάν καταφέρει λίαν συντόμως να υλοποιήσει αυτό που τους υποσχέθηκε ο πρόεδρος, τότε η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Έστω, μέχρι νεοτέρας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ανόρθωση περπατάει σε τεντωμένο σχοινί και πρέπει πάση θυσία να βρεθούν οι τρόποι για να μην… γκρεμοτσακιστεί.
Στο αγωνιστικό μέρος, η Ανόρθωση θα πάει στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» την Κυριακή για το ματς με τον Άρη χωρίς τους Γκασάμα, Ιωάννου, Μιχαήλ, Τσίκο και Τιουνέ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τεχέρα.

Ανδρέας Βεντούρης