Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Άγγελος Τσολάκης για την πρόκριση του Απόλλωνα.

-Για τον κόσμο: «Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική, βοήθησε αφάνταστα την ομάδα να πάρει την πρόκριση».

-Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, παρότι προηγήθηκε η ΑΕΚ. Το ευτύχημα είναι ότι ισοφάρισε νωρίς. Σε κάποια διαστήματα ήταν καλύτερη η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι πήραμε πίσω ότι δεν είχαμε όλη τη χρονιά. Ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια φέτος. Παρά τις αδυναμίες που έχουμε, δεν μας ήθελε και η μπάλα. Χθες μας ήθελε εμάς η μπάλα, είχαμε και την τύχη μαζί μας. Θεωρώ ότι το φοβήθηκε λίγο ο Μπεν Σιμόν, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, καταλαβαίνω και το ξέσπασμα όλων μετά το τέλος του αγώνα».

-Για τον Βαλμπουενά: «Αν τον δεις πώς προπονείται, είναι απίστευτος. Το πιο σημαντικό όμως γι’ αυτόν τον παίκτη, στα 40 του χρόνια, είναι να το θέλει τόσο πολύ. Ένα μεγάλο respect».

-Ποια ομάδα θα ήθελε στον τελικό, αν περάσει ο Απόλλωνας: «Θα ήθελα έναν τελικό ΑπόλλωνΆρης. Προτιμώ τον Άρη σε μονό παιχνίδι. Δεν έγινε ποτέ ένας τέτοιος τελικός. Θα ήταν γιορτή αν γίνει στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”. Θα είναι αυτονόητο αν υπάρξει ένας τέτοιος τελικός».

-Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Έχει προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν είναι φαβορί. Ο Άρης και η ΑΕΚ θα είναι εκεί, η Ομόνοια είναι αλλαγμένη με τον Αναστασίου. Και η Πάφος FC θα είναι ανεβασμένη. Τον πρώτο λόγο έχουν ΑΠΟΕΛ και Άρης».