Η Νάπολι θα πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει για τη θέση του προπονητή, με τους υποψήφιους, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, να είναι τέσσερις.

Οι Παρτενοπέι άρχισαν τη φετινή σεζόν με τον Ρούντι Γκαρσία, τον απέλυσαν για να προσλάβουν τον Βάλτερ Ματσάρι και τελικά απολύθηκε και αυτός για να έρθει ο Φραντσέσκο Καλτσόνα. Ολα αυτά αρκούν για να καταλάβει ο καθένας πώς εξελίσσονται τα πράγματα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι πρέπει να δουν την επόμενη μέρα. Την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει, επομένως, να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν για τη θέση του προπονητή. Να είναι απολύτως σίγουροι για την επιλογή τους, με τους υποψήφιους να είναι τέσσερις, όπως αναφέρουν σήμερα (7/3) τα ιταλικά ΜΜΕ.

Από αυτούς τους τέσσερις, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ξεχωρίζουν και το φαβορί: Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Ο προπονητής της Φιορεντίνα αρέσει πολύ στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι η πρώτη επιλογή. Τόσο επειδή, όπως προαναφέρθηκε, αρέσει η δουλειά του, όσο και επειδή ο πραγματικός Νο1 στόχος είναι δύσκολος. Ο λόγος για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είναι ένας από τους άλλους τρεις που βρίσκονται στη λίστα. Είναι όμως και η πιο δύσκολη περίπτωση για διάφορους λόγους, με τον Ντε Λαουρέντις να σκοπεύει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, τα ιταλική ΜΜΕ αναφέρουν άλλα δύο ονόματα. Το ένα είναι αυτό του Στέφανο Πιόλι, το οποίο έχει γραφτεί κι άλλες φορές. Το μέλλον του στη Μίλαν είναι αβέβαιο και στη Νάπολι έχουν σημειώσει το όνομά του. Τέλος, το τέταρτο όνομα είναι αυτό του… Καλτσόνα. Θα πρόκειται, ασφαλώς, για έκπληξη αν παραμείνει και για την επόμενη σεζόν, με τον ιταλικό Τύπο να μην το αποκλείει ως ενδεχόμενο, αν και είναι αυτό που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.