Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Αναλυτικά:
Για την παραίτηση του προέδρου: «Οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο σημειώνονται καθημερινώς. Είναι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί. Ο πρόεδρος υπέβαλε την παραίτησή του μετά από κάποια γεγονότα-λάθη που έχον γίνει. Έχει επενδύσει πολλά λεφτά τα τελευταία τρία χρόνια. Ανέβασε την ομάδα από την Γ’ στη Β’ και εκεί στην Α’ κατηγορία. Όπως είπε και ο ίδιος ήταν καθαρά λάθη που αφορούσαν τη διαιτησία και δεν αξίζει να δίνουμε αξία σε αυτά. Όλος ο κόσμος έχει δει τα λάθη εναντίον μας. Είναι οριστική η παραίτηση. Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση για έκτακτη Γ.Σ».
Για τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάντσεον κι άλλους τρεις: «Έδωσαν αρκετά πράγματα και προσπάθησε να αλλάξει αρκετά τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα. Δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος να δουλέψουν με την ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την τεχνική ηγεσία. Ξαναλέω, η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν».
Ποιος θα είναι ο προπονητής κόντρα στη Δόξα; «Γίνεται μία προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή. Υπάρχουν συζητήσεις και θα γίνει προσπάθεια να κλείσει το θέμα το Σαββατοκύριακο με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Από την πληροφόρηση που έχω δεν ξέρω αν θα είναι Κύπριος ή ξένος. Υπάρχουν δύο επικρατέστερα ονόματα, αλλά όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή».
Αν μπορεί η ΑΕΖ να παραμείνει στην κατηγορία: «Όπως βλέπουμε τα πράγματα, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε. Με τα λάθη κι όλα όσα συμβαίνουν εναντίον μας, είναι δύσκολο. Δεν ζούμε σε άλλο κόσμο, γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Αν ήταν από στα πόδια μας θα παρέμενε άνετα στην κατηγορία. Βρισκόμαστε σε δυσχερή θέση και δεν αξίζουμε να είμαστε εκεί. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος κι αν παραμείνουμε στην κατηγορία θα είναι ένα μικρό θαύμα».